WinLas-versioner och releaseinformation har flyttats till våra Kundsidor. Klicka här.

Webbinarium och utbildningar

Fyll på med kunskap

WinLas erbjuder löpande webbinarier och utbildningar. Vissa webbinarier och utbildningar riktar sig till redan befintliga kunder och andra är öppna för alla. Temat sträcker sig från ren arbetsrätt till systemförvaltning. Håll utkik på denna sida efter kommande tillfällen.

LAS hantering, WinLas Sverige

Grundutbildning för normal användare i WinLas Grund/Klient

Utbildningen är en grundlig genomgång av WinLas klient/Grunds funktionalitet. Det krävs inga förkunskaper för att gå utbildningen och därför lämpar den sig särskilt bra för dig som är helt ny användare och som vill få en bra introduktion till systemet, samtidigt som den också passar dig som arbetat en tid i systemet och önskar fräscha upp dina kunskaper. Efter genomförd utbildning blir du diplomerad WinLas Grundanvändare och tilldelas diplom som tecken på dina nyvunna kunskaper.  

Tid: Från registrering är kurs tillgänglig 6 månader

Plats: Digitalt

Deltagaravgift: 2499

Grundutbildning för systemförvaltare, WinLas Sverige

Grundutbildning för systemförvaltare

Att komma in som ny systemförvaltare är en spännande utmaning. Det gäller att snabbt förstå hur delarna hänger ihop och hur man får ut önskad effekt från systemet. Därför riktar sig den här utbildningen till dig som känner behov av en grundlig genomgång av vad det innebär att hämta information från lönesystemet, hur de olika vyerna ska tolkas och hur informationen slutligen kan presenteras smart för användarna webben.

Tid: Från registrering är kurs tillgänglig 6 månader

Plats: Digitalt

Deltagaravgift: 2 995 kr

Skräddarsydda utbildningar, Grundutbildning för normalanvändare inom WinLas Grund/Klient, WinLas Sverige

Skräddarsydda utbildningar

Hittar du inte rätt utbildning för just dig och din organisation?
Inga problem! WinLas har möjlighet att erbjuda skräddarsydda e-utbildningar som era användare kan gå när de vill. Klicka in dig här för att läsa mer.

Föredragshållare: WinLas

Plats: Online

Deltagaravgift: Enligt offert