Webbinarier

Webbinarium 2022

Det är alltid lättare att förstå hur någonting fungerar om man ser det. Därför kan du nu vässa dina kunskaper inom WinLas genom att delta i något av våra webbinarium. I webbinarierna delar vi med oss av tips om hur du som användare arbetar effektivast i våra system.

Så anmäl dig idag för att säkra din plats på något av våra webbinarium för våren 2022.

Webbinarium Arbetsrätt och WinLas

Beskrivning:

Webbinariet riktar sig till dig som arbetar med  arbetsrättsliga frågor och använder WinLas som ett stöd i ditt arbete.

Tillsammans kommer vi gå igenom regler som styr beräkningarna för företrädesrätt samt konvertering. Vi kommer även titta på hur WinLas nu kan hantera två parallella AB-avtal (AB 17 och AB 20) samtidigt. Vi visar vilket programstöd som finns för detta i WinLas. 

Visningen kommer ske utifrån WinLas grund (klientprogrammet). 

Datum:

2022-03-09

Deltagaravgift:
495 kr
Sista anmälningsdag:
2022-03-08
Plats:
Microsoft Teams

Webbinarium Tankning av WinLas

Beskrivning:

Det här är ett webbinarium anpassat för dig som är systemförvaltare av WinLas och har ansvar för att sköta tankningen av programmet. Webbinariet passar både nya och gamla systemförvaltare. För dig som är ny i rollen som systemförvaltare är webbinariet en bra introduktion i tankningen. Medans du som kanske är mer van bara vill färska upp dina kunskaper. 

Datum:

2022-03-30

Deltagaravgift:
495 kr
Sista anmälningsdag:
2022-03-29
Plats:
Microsoft Teams

Webbinarium Systeminställningar

Beskrivning:

Det här är ett webbinarium anpassat för dig som är systemförvaltare av WinLas och har ansvar för systeminställningarna i programmet. Webbinariet passar både nya och gamla systemförvaltare. För dig som är ny i rollen som systemförvaltare är webbinariet en bra introduktion i vilka inställningar som påverkar WinLas vad gäller bland annat beräkning av företrädesrätt och konvertering. Medans du som kanske är mer van bara vill färska upp dina kunskaper och säkerställa att er systeminställningar följer nu gällande lagar och regler.

Datum:

2022-04-13

Deltagaravgift:
495 kr
Sista anmälningsdag:
2022-04-12
Plats:
Microsoft Teams