Webbinarier

Webbinarium 2021

Det är alltid lättare att förstå hur någonting fungerar om man ser det. Därför kan du nu vässa dina kunskaper inom WinLas genom att delta i något av våra webbinarium. I webbinarierna delar vi med oss av tips om hur du som användare arbetar effektivast i våra system.

Så anmäl dig idag för att säkra din plats på något av våra webbinarium för våren 2021.

Webbinarium Anställningsavtal

Beskrivning:

Webbinariet riktar sig till er som har kopplat ihop WinLas anställningsavtal med Personec via vårt chefsscript men också till er som är intresserade av att börja med chefsskriptet. Under webbinariet kommer vi tillsammans att gå igenom hur tankningen föder olika tabellerna kopplade till anställningsavtal. Detta för att du som systemförvaltare ska förstå hur Personec P och WinLas anställningsavtal hänger ihop.

Datum:

2021-05-25

Deltagaravgift:
495 kr
Sista anmälningsdag:
2021-05-24
Plats:
Microsoft Teams

Webbinarium Brev/Blanketter

Beskrivning:

Webbinariet riktar sig till dig som är systemförvaltare i första hand men även andra användare som använder funktionaliteten för brev, blanketter och/eller tjänstgöringsintyg och vill veta mer om hur dessa dokumenten kan användas på bästa sätt.

Datum:

2021-04-28

Deltagaravgift:
495 kr
Sista anmälningsdag:
2021-04-27
Plats:
Microsoft Teams

Seminarium Nya LAS regler

Beskrivning:

Seminariet riktar sig till alla som är intresserade av, eller behöver veta mer om,  hur er organisation ska hantera de olika regelverken som träder i kraft i höst,  både vad gäller rena lag- och avtalsförändringar,  samt hur systemet kommer att anpassas och vad ni kan förbereda innan.Datum:

2021-05-19

Deltagaravgift:
1995 kr
Sista anmälningsdag:
2021-05-18
Plats:
Microsoft Teams