Våra kunder

Över 310 kunder runt om i Sverige använder WinLas för att bl.a. förenkla sin hantering av LAS, skrivande av anställningsavtal, kompetenshantering och korttidsbemanning. Här finner du några av dem.

Önskar du mer information om våra produkter och hur de kan anpassas efter just er verksamhet är ni välkomna att kontakta oss för en visning eller offert.

Citat från nöjda kunder

"WinLas är en pålitlig och kunnig partner i vårt arbete med LAS-frågor. De är dessutom väldigt lyhörda och innovativa i arbetet med utveckling av befintlig och ny funktionalitet som berör LAS-hanteringen och naturligt närliggande områden."

Johan Schoug - Systemförvaltare, Malmö Stad

"En trygg och säker leverantör som aldrig lämnar kunden åt sitt öde om något skulle uppstå. Ett väldigt pedagogiskt och användarvänligt system som vi är väldigt nöjda med!"

Monica Vestberg - Lönechef, Umeå Kommun

"Vi i Vetlanda kommun använder sedan 2010 WinLas för LAS-hantering och är mycket nöjda med program och support. Efterhand har vi köpt ytterligare programvara eftersom den är användarvänlig och motsvarar de behov vi har för kursanmälan, personalanteckningar och säkerställa att vi vet vilka kompetenser våra medarbetare har. Vi är mycket nöjda."

Vilka typer av organisationer använder WinLas?

Kommuner

220 kommuner

Sveriges kommuner utgör hjärtat i WinLas och det är framförallt alla dem vi har att tacka för vad WinLas är idag. Systemen har utvecklats till att stödja kommunernas olika arbetssätt och lokala avtal. Mycket erfarenhet och best-practise är därför redan inbyggt i lösningarna.

Region

6 regioner

Även anpassningar för regioner och dess organisationsstruktur finns i WinLas.

Bolag

80 Offentliga / Privata bolag

Oavsett om ni är ett mindre kommunalt bolag eller en större koncern kan vi anpassa WinLas efter era behov.

Samt flertalet andra bolagsformer, som t.ex myndigheter och universitet

Exempelkunder