Återgå till bloggindex

Julhälsning från WinLas

Skrivet av Victoria Ronge den 19/12/2018, kl 12:08

För oss på WinLas har hela 2018 varit väldigt präglat av GDPR - både inför att lagen skulle träda i kraft och efter. Rent organisatoriskt har vi också utvecklats, inte minst eftersom vi är tre medarbetare fler denna jul än förra. Vi har också genomfört många spännande uppdrag ihop med er kunder och fler uppdrag väntar till våren. Nämnas kan att vi nu har integration till både robot och nya lönesystem.


Ett nytt spännande projekt som vi kommer sjösätta till våren är möjligheten att genomföra E-learningar i vår Kursmodul (Scorm). Vi är tacksamma för att ni ständigt kommer med utvecklingsförslag och visar oss nya vägar framåt - fortsätt så!WinLas julklapp till välgörenhetI år har vi delat upp vår julgåva till tre organisationer som alla jobbar för en bättre värld. Den stora gåvan (3 000 kr/medarbetare) gick i år till Musikhjälpen och Allas rätt att funka olika. Årets kampanj riktade sig till de mest utsatta barnen i världen; de med någon form av funktionsnedsättning.


Genom de medel som musikhjälpen samlat in kan projekt stödjas som jobbar för inkluderande skola och vård och ökad kunskap i samhället, såväl som med riktade insatser i form av stöd till familjer, rehabilitering och hjälpmedel.


Läs mer om musikhjälpen

Vi har även valt att ge en peng till Barncancerfonden (1 000 kr/medarbetare) och till Läkare utan gränser (1 000 kr/medarbetare) för deras respektive arbete. Genom att sprida våra insatser kan vi stödja både förebyggande insatser och krisarbete, både i närområdet och i fjärran länder.Öppettider i telefonsupporten under jul- och nyårsveckorna


21 dec: 8:00 — 16:00

27 - 28 dec: 8:00 — 16:00

4 jan: 8:00 — 12:00

I övrigt öppet som vanligtUtbildningar 2019


Vi har nu publicerat 2019 års utbildningar på vår hemsida! Nytt för i år är att vi nu erbjuder utbildningar på annan ort.  • 6-7 mars — WinLas Grund, utbildning i Luleå.

  • 20-21 mars — WinLas Bokning, seminarium i Falköping.

  • 10-11 april — WinLas Grund, utbildning i Malmö.

  • 7-8 maj — WinLas Grund, utbildning i Falköping.

  • 9 maj — WinLas Anställningsavtal, utbildning i Falköping.


Mer information kring innehåll och anmälan finns på Utbildningsöversikten.Om skribenten

Victoria skriver om allt från historia till framtidsvisioner & aktuella nyheter om vad som händer på WinLas.

Läs fler artiklar skrivna av Victoria Ronge

Kategorier

Detta inlägg är kategoriserat under följande kategorier: Nyheter